ESPA脩A 馃嚜馃嚫 (operaci贸 Austral-Coles): detinguts a Marbella dos ‘capos’ del tr脿nsit internacional de coca茂na

La Gu脿rdia Civil en col-laboraci贸 amb la Policia Federal de B猫lgica i Policia Neerlandesa , en el marc de l’operaci贸 Austral-Coles, ha detingut a Marbella dos caps d’una organitzaci贸 criminal que traficava a gran escala amb coca茂na, fent servir l’ocupaci贸 de contenidors de mercaderia per via mar铆tima.

L’organitzaci贸 composta per ciutadans belgues i holandesos adquiria la droga al Brasil i posteriorment la transportava fins a ports de B猫lgica i Holanda, mitjan莽ant l’ocultaci贸 entre la c脿rrega legal de contenidors de mercaderia de gran tonatge, segons han informat des de l’institut armat en un comunicat.

Mas

0000

Votre commentaire

Entrez vos coordonn茅es ci-dessous ou cliquez sur une ic么ne pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez 脿 l鈥檃ide de votre compte WordPress.com. D茅connexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez 脿 l鈥檃ide de votre compte Facebook. D茅connexion /  Changer )

Connexion 脿 %s